Behandlinger

dermalogica proskin

dermalogica Proskin 60

Frugtsyre

Kemiske peelinger er glimrende til en lang række hudproblemer, lige fra acne og hyperpigmentering til fremskredne ældningstegn. På trods af de forskellige anvendelser fungerer de fleste peelinger på samme måde: De fjerner hudens ydserste lag og stimulerer cellefornyelsen og -omsætningen, hvilket forbedrer hudens struktur og udseende.

 

Dermalogicas Pro Power Peel er en professionel kemisk peeling og er vores absolut mest hurtige, effektive og kraftige eksfolieringssystem (med minimal restitutionstid), som når dybere i huden end nogle af vores andre kemiske peelinger. 

Serien består af 3 professionelle peelinger, der hver især kan anvendes til at skræddersy den passende peeling for dig på dagen.

Peelingerne har en forbedrende effekt på:

  • Ældningstegn (Rynker/linjer)
  • Hyperpigmentering (solskader)
  • Mørke pletter fra udbrud
  • Acne, udbrud og tilstopninger
  • Grov hudtruktur
  • Manglende glød 

 

Det er vigtig at du følger din behandlers råd i forhold til evt. behandlingsforløb og produkter til hjemmebehandling, for at skabe de mest optimale betingelser for de bedste og ønskelige resultater.

 

 

 

dermalogica Proskin 30
 
Pro Power Peel 30

Touch up mellem Pro Power Peel 60.

Pro Power Peel 30 er en 30-minutters behandling, som vi ofte anbefaler til dig der gerne vil forlænge resultaterne mellem Pro Power Peel 60 behandlingerne.
Vi benytter også her Dermalogicas mest aktive og dybdegående frugtsyre, der specifikt arbejder på pigmentforandringer, akne eller ældningstegn.